Shefja e fushatës së Biden kërkon durim ndërsa rezultatet vazhdojnë të rrjedhin

05/11/2020 18:54

Menaxherja e fushatës së Biden, Jen O’Malley Dillon po kërkon durim ndërsa rezultatet vazhdojnë të filtrohen duke thënë se ndërsa historia do të jetë “shumë pozitive” për Biden, numërimi ende po ndodh dhe do të duhet kohë.

“Unë mendoj se historia e sotme do të jetë një histori shumë pozitive për nënkryetarin, por gjithashtu një histori ku njerëzit do të kenë nevojë të qëndrojnë të duruar dhe të qëndrojnë të qetë,” tha Dillon. “Numërimi po ndodh, do të duhet kohë. Ne duhet ta lejojmë atë të bëhet dhe të bëhet mirë, dhe ne jemi shumë të sigurt çdo gjë që ndodh me numërimin dhe kohën që do të dalim përpara. Ne jemi plotësisht të sigurt se Joe Biden do të jetë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara. ”

Ajo tha se beson se numërimi do të shkojë “gjatë gjithë ditës dhe nesër”.

“Dhe ne jemi po aq të sigurt se do të jemi në gjendje të shikojmë numërimin gjatë gjithë ditës dhe nesër për të finalizuar këto shtete të fundit që do të na bëjnë të kalojmë në krye të 270,” tha Dillon.

Dillon përshkroi se si fushata e sheh rezultatin në secilin shtet. Për Arizonën në mënyrë specifike, një shtet që kanë thirrur dy pika por shumica nuk e kanë bërë ende, Dillon theksoi se ata presin që gara të mbyllet dhe diferenca të rritet më shumë, por në fund të fundit ajo beson se ata do ta fitojnë shtetin me “dhjetëra mijëra” vota .

“Nuk do të ishte një prezantim nëse nuk do të thoja që jam bullish në Arizona. Ne prisnim që gjithçka të ishte afër dhe ndërsa shikojmë të dhënat që janë të jashtëzakonshme, ne shohim një numër qarqesh Demokratike që nuk janë raportuar ende, “tha ajo. “Ne presim që diferenca të mbyllet. Kjo është trajektorja. Ne do të fitojmë me dhjetëra mijëra vota, por kjo diferencë do të mbyllet. ”

Top Channel