SHBA/ Drejtuesit e fushatës së Trump kërkojnë ndërprerjen e numërimit të votave në Xhorxhia

05/11/2020 02:22

Drejtuesit e fushatës zgjedhore të Presidentit Donald Trump thanë se kishin ngritur një proces gjyqësor në shtetin Xhorxhias duke kërkuar ndërprerjen e numërimit të votave në këtë shtet.

Padia, e ngritur kundër Bordit Zgjedhor të Qarkut Çatham i kërkon një gjykatësi të urdhërojë Qarkun të sigurojë dhe veçojë fletët e votimit të ardhura pas orës 19:00 ditën e zgjedhjeve, sipas një dokumenti gjyqësor të lëshuar nga drejtuesit e fushatës.

Drejtuesit e fushatës së presidentit Trump ka ndërmarrë një sulm juridik në disa shtete të lëkundura pas zgjedhjeve presidenciale të 3 nëntorit.

Top Channel