Republikanët me shpresë në Pensilvani, Xhorxhia dhe Arizona

05/11/2020 09:53
Joe Biden dhe Donald Trump

Republikanët janë duke u përgatitur për t’u përfshirë në një seri sfidash ligjore, shpresa e tyre e vërtetë është e lidhur me totalin e votave në shtetet kryesore të Pensilvanisë, Xhorxhias dhe Arizonas.

Më parë filluan të bien këmbanat e alarmit që Arizona të ishte një shtet Trump, pasi rrjetet filluan të deklaronin garën për Biden dhe vazhdojnë të paralajmërojnë gazetarët se votat janë në favor të Trump./CNN

 

Top Channel