Zhvillimet e fundit/ Joe Biden kryeson në Michigan

04/11/2020 17:47

Joe Biden ka zgjeruar epërsinë e tij në Michigan, një nga shtetet kryesore të mbetura në garën për Shtëpinë e Bardhë.

Me një grumbull të ri votash që vijnë, Biden tani mban një avantazh më të gjerë ndaj Trump, me më shumë se 30,000 vota më shumë, megjithëse vetëm 92% e votave vlerësohet se janë përpiluar në këtë pikë.

“Kjo është shumë domethënëse,” tha Anderson Cooper i CNN, duke theksuar se “kishin qenë rreth 10,000 ose më shumë vota, ndryshimi midis tyre”.

“Nuk është një fitore, ai po udhëheq”, shtoi John King.

“Fakti që epërsia e tij po zgjerohet dhe ata ende kanë vota për të numëruar në Qarkun Wayne është një shenjë inkurajuese për fushatën e Biden”, tha King.

Top Channel