Trump fiton në 3 shtete dhe ngushton diferencën, Biden 98 – Trump 95 vota elektorale

04/11/2020 04:50

Vazhdon numërimi i votave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Presidenti aktual, Donald Trump i cili kandidon për një mandat të dytë ka rikuperuar rezultatin. Trump u shpall fitues në tre shtete të tjera: Utah, Kansas dhe Nebraska duke shkuar në 95 vota elektorale nga 98 që ka rivali i tij Joe Biden.

Konkretisht Utah ka 6 vota elektorale, Nebraska ka 5 vota elektorale dhe Kansasi ka 6 vota elektorale. Joe Biden ka fituar në Neë Hampshire që ka 4 vota elektorale.

Top Channel