Vazhdon numërimi i votave në shumë shtete të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kandidati Demokrat ka fituar shtetin e New York, një shtet shumë i rëndësishëm. New York ka 29 vota elektorale.

Pas Neë Yorkut, Biden ka fituar Connecticut i cili ka 7 vota elektorale, ndërkohë presidenti Donald Trump ka fituar Dakotën e Jugut e cila ka 3 vota elektorale dhe Arkansas-in me 6 vota elektorale.

Top Channel