Rezultatet e para paraprake: Presidenti Trump fiton Indianën dhe Kentakin, Biden fiton Vermontin

04/11/2020 01:35
Donald Trump dhe Joe Biden

Sipas parashikimeve të deritanishme, Presidenti Donald Trump ka fituar në shtetet e Indianës dhe Kentakit, ndërsa demokrati Joe Biden ka fituar në Vermont.

Shteti i Indianës ka 11 vota elektorale, shteti i Kentakit ka 8 dhe shteti i Vermontit ka 3. Kjo do të thotë se deri tani Presidenti Trump ka 19 vota elektorale dhe zoti Biden, 3.

Top Channel