Parlamenti shqiptar

Ligji për shtesat dhe ndryshimet në Kodin Zgjedhor është botuar në Fletoren Zyrtare të Republikës së Shqipërisë ditën e sotme.

Kuvendi i Shqipërisë më 29 tetor rrëzoi dekretin e presidentit Ilir Meta për Kodin Zgjedhor me 97 vota pro, 13 kundër ndërsa 1 deputet ka abstenuar.

Në ndryshimet në Kod mbetet në fuqi formula e koalicioneve, ku partitë duhet të grupojnë kandidatët në një listë të vetme.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel