Këshilltari i lartë i Biden: Mesazhet e fushatës Trump në rinumërimin e Wisconsin janë ” pak të ngatërruara”

04/11/2020 19:54

Bob Bauer, një këshilltar i lartë i fushatës Biden, tha se thirrja për një rinumërim në Wisconsin nga fushata Trump është një përpjekje për të “hequr prapa” një humbje dhe e quajti mesazhin e fushatës Trump “pak të ngatërruar”.

Bauer vazhdoi të deklarojë se Biden “ka fituar Wisconsin”, dhe ai beson se i nominuari demokrat është me 270 vota elektorale.

“Më duhet të vë në dukje në fillim – pasi kishte deklaruar një fitore në Wisconsin natën e kaluar, Presidenti tani po kërkon rinumërimin, kështu që mesazhet e tyre janë paksa të përziera”, tha Bauer në një intervistë me Bob Costa të Washington Post.

“Ai humbi në Wisconsin, ai humbi në Michigan, ai humbi në Pensilvani, ai humbi në Arizona Unë mund të përmend disa vende të tjera, si rrethi i kongresit në Nebraska, të cilin ai gjithashtu humbi ndaj Joe Biden, pasi kishte fituar më parë, dhe tani të gjithë papritur po flasim për rinumërim, “u shpreh Bauer.

Bauer vazhdoi të kritikonte Presidentin Trump, duke thënë, “Unë mendoj se është shumë e qartë që nga natën e kaluar dhe sot që Presidenti e kupton se ai është në një pozicion tjetër, i cili është se ai po përpiqet ta heq këtë humbje dhe duke e kthyer atë në veprim ligjor, në një fitore “.

Ai tha se është optimist për shanset e Biden në Wisconsin, duke vazhduar duke thënë, “ai ka fituar Wisconsin”.

“Unë jam shumë optimist. Unë mendoj se Biden do të fitojë Wisconsin, unë mendoj se ai ka fituar Wisconsin, unë mendoj se ne jemi me 270 vota elektorale dhe më lart, dhe ai do të jetë presidenti i zgjedhur”, e mbylli Bauer.

Top Channel