Ja shtetet ku kanë fituar Trump dhe Biden deri tani

04/11/2020 03:31

Parashikimet e deritanishme tregojnë se Presidenti Donald Trump ka fituar në Indiana, Kentaki dhe Oklahoma. Zakonisht këto shtete votojnë për republikanët, megjithëse në vitin 2008 Indiana fotoi për ish-Presidentin Barack Obama.

Ish-nënpresidenti Biden ka fituar në Vermont, Masaçusets, Delauer (shteti i zotit Biden), Merilend dhe Nju Jork. Zakonisht këto shtete votojnë për demokratët.

Në Florida, një shtet fushëbetejë, përqindjet e tyre janë shumë pranë njëra-tjetrës. Nga shtetet vendimtare, Florida pritet të jetë ndër të parat që mund t’i nxjerrë rezultatet. Ky shtet ka 29 vota elektorale.

Top Channel