Garë e ashpër në Nevada/ Biden kryeson me 0.6% më shumë    

04/11/2020 16:04

Garë e ashpër u zhvillua në shtetin e Nevadës mes presidentit amerikan, Donald Trump dhe zëvendëspresidentit gjatë presidencës së Barack Obamës, Joe Biden.

Sipas statistikave të fundit deri më tani Biden kryeson me një diferencë të vogël votash ndaj rivalit të tij Trump.

Biden kryeson me 0.6 për qind të votave në nivel vendi, përparësia e demokratit kundrejt republikanit është pak se tetë mijë vota kur kanë mbetur të numërohen edhe 33 për qind të votave.

Top Channel