Në një mesazh televiziv, kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis i njohu qytetarët me masat e reja antiCovid-19, që qeveria do të ndërmarrë për të mundësuar frenimin e përhapjes së virusit.

Mësohet se Greqia do të ndahet në dy zona, atë të rrezikshmërisë së lartë dhe asaj më të ulët. Tek e para, e gjithë Greqia e Veriut dhe periferia e Atikës, prej të martën në mëngjes, ora 6 e 30 do të ketë masa të reja.

Në total, Greqia numëron 37,196 raste dhe 620 viktima.

*Lajmi mbetet në përditësim për detaje më të hollësishme

Top Channel