Edi Rama, Zaho dhe Linda në Valbonë

Kryeministri Edi Rama po e kalon fundjavën në Valbonë bashkë me djalin e tij Zaho dhe bashkëshorten Lindën.

Ata po kalojnë shumë bukur në bujtinën tradicionale të Kolë Gjonit në Tropojë, vend që vizitohet nga shqiptarë e turistë të huaj.

Rama dhe Linda kanë dalë duke mbajtur një maskë, ndërsa vogëlushi Zaho jo, duk treguar buzëqeshje në fytyrë.

“Valbonë, Tropojë – Në bujtinën tradicionale të Kolë Gjonit, një shembëlltyrë e pasionit për punën në mes të një spektakli magjepsës të natyrës, ku Kola bashkë me gruan e djemtë presin e përcjellin vizitorë shqiptarë e turistë të huaj, duke e ndërtuar suksesin prej vitesh pa lëvizur nga vendi, teksa të tjerë po kthejnë sytë çdo vit e më shumë kah Valbona, me projekte interesante e me dëshirën për ta zbuluar këtë thesar mahnitës të Shqipërisë, ndërkohë që ne vazhdojmë të investojmë për ta mbështetur këtë zbulim me infrastrukturë, modele zhvillimi si Qendra e Re Turistike, financime direkte për bujqësinë, blegtorinë, bujtinat, si edhe zgjidhjen e problemit të vjetër të pronësisë”, shkruan Rama.

Top Channel