Rama poston shifrat: Është rritur me 749% mbështetja për bletarinë

30/10/2020 08:04
Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në profilin e tij në Facebook shifrat se si ka ndryshuar mbështetja për bletarinë.

Sipas shifrave të publikuara nga Rama në vitin 2013 kishte 275 përfitues dhe në vitin 2020 kishte 1458 përfitues. Ndërkohë që fondi në 2019 ishte 19.2 milionë, ndërsa në 2020 shifra e dhënë 163 milionë lekë e cila përkthehet në 749% vlerë me të lartë sesa në 2013.

Ja postimi i plotë i Ramës:

Top Channel