Bulqizë/ Makinat rrezikojnë nxënësit. Kërcënimi nga mungesa e sinjalistikës dhe lëvizja me shpejtësi

29/10/2020 12:27

530 nxënës te shkollës se mesme “Asllan Keta” dhe ciklit te ulet ne njësinë Fushe-Bulqizë te Bashkisë Bulqizë po përballen çdo dite me rrezikun e aksidenteve për shkak te lëvizjeve te automjeteve me shpejtësi ne rrugën qe kalon ngjitur me rrethimin e shkollës.

Mungesa e e sinjalistikes dhe pranisë se një punonjësi te policie rrezikon nxënësit çdo dite kur hyjnë e dalin nga shkolla

Edhe pse një pjese e nxënësve janë te rritur prindërit  janë te detyruar ti sjellin vete  fëmijët ne shkolle, pasi rreziku për ta është mjaft i madh për shkak te lëvizjes me shpejtësi te makinave.

Drejtori i kësaj shkollës Sami Cara tha se kane bere disa here ankesa pranë institucioneve perkatese por deri me tani asnjë zgjidhje.

Administratori i njesise Fushe Bulqize Shkelqim Canga tha se situate është tepër serioze,pasi pranë shkollës po lëvizin makina pa dokumentacion.

Top Channel