Eni Vasili dhe Myslim Murrizi

Debati në Open mbrëmjen e sotme ka devijuar nga tema për partitë e reja.

Është krijura një debat mes drejtueses së emisionit Open,  Eni Vasili dhe deputetit Myslim Murrizi

Pjesë nga debati:

Myslim Murrizi: Më thirr në mbiemër.

Eni Vasili: Po pse si të thirra? A je mirë sot z.Murrizi?

Murrizi: E, ashtu më thirr. Se të njoh që nga mbledhja e Forumit Rinor të PD.

Eni Vasili: E ke gabim, s’kam qenë kurrë. Tani ju lutem, se jam drejtuese e Open dhe ça ndodh në këtë emision e vendos unë.

Murrizi: Po jo unë s’ta prish këtë emision, kam respekt.

Eni Vasili: Për çfarë ke ardhur këtu.

Murrizi: Kam ardhur këtu,  por s’jam skllav.

Eni Vasili: Ke ardhur në emisionin tim.

Murrizi: Unë kam respekt e të kam të preferume, por më shif në sy!

Murrizi: Partia ime nuk është krijuar as nga zyra e Ramiz Alisë.

Top Channel