Kreu i PD, Lulzim Basha

Kreu i PD-së Lulzim Basha , me anë të një videoje në Twitter ka treguar 4 hapat urgjentë në ndihmë të shëndetësisë.

Ai thekson se Rritja e numrit të testimeve, rimbursimi i plotë për mjekimin në shtëpi kundër Covid, bonusi i premtuar dhe shtimi kapaciteteve spitalore janë hapat urgjentë për vendin në situatën e pandemisë.

Rritja e numrit të testimeve, rimbursimi i plotë për mjekimin në shtëpi kundër Covid, bonusi i premtuar dhe angazhimi i të gjithë mjekëve e infermierëve dhe shtimi i kapaciteteve spitalore janë 4 hapa URGJENTË në ndihmë të shëndetësisë dhe shqiptarëve të lënë në mëshirë të fatit”, shkruan Basha.

 

Top Channel