Meta kundër gjobës për maskat/ Presidenti dyshime se si do të vilen gjobat nga OSHEE

19/10/2020 19:42

Presidenti Ilir Meta kundërshtoi vendosjen e gjobës për mos-mbajtjen e maskës dhe mënyrën e zgjedhur nga qeveria për vjeljen e kësaj gjobe.

Reagoi kryeministri Edi Rama duke e përsëritur qëndrim se zoti Meta nuk ka hequr dorë nga partia të cilën e themeloi.

“Ilir ti je thjesht Komandant i LSI sepse Shqipëria nuk është në luftë dhe në kohë paqe Forcat e Armatosura nuk janë nën komandën e Presidentit të Republikës, i cili sipas Kushtetutës nuk komandon asgjë dhe askënd, po mishëron unitetin kombëtar dhe jo dasinë, sherrin, degradimin!”.

Top Channel