Një shans i artë për Shqipërinë në minutën 24-të por topi është ndaluar me dorë nga ana e mbrojtësit lituanez.

Gjuajtja e Taulant Seferit është mbyllur nga një mbrojtës, i cili si fillim e ka ndalur me këmbë dhe më pas ka shkuar në dorën e tij.

Gjyqtari francez Abed nuk e ka konsideruar si faull dhe madje i ka dhënë një karton të verdhë Qazim Laçit për kontestim.

Kontestime pati si nga lojtarët në fushë, por edhe nga stafi teknik.

Top Channel