I shtruar nga spitali me COVID, Trump vlerëson mjekët: Janë mahnitës, përparim i madh këto 6 muaj

03/10/2020 20:35

Presidenti i SHBA-së Donald Trump ka vlerësuar të gjithë mjekët që po i shërbejnë ndërsa ndodhet i shtruar ë spital pas infektimit me COVID-19.

Ai shprehet se ka një përparim të madh gjatë 6 muajve të fundit në luftimin e pandemisë.

“Mjekët, infermieret dhe të gjithë në Qendrën Mjekësore të Great Walter Reed, dhe të tjerët nga institucione të pabesueshme që u janë bashkuar, janë mahnitës!!! Përparim i madh është bërë gjatë 6 muajve të fundit në luftimin e kësaj plage. Me ndihmën e tyre, ndihem mirë!”, shkruan Trump.

Top Channel