Astrologu Jorgo Pulla në “Shqipëria Live”

Astrologu Jorgo Pulla na ka shuar kuriozitetin në “Shqipëria Live” duke treguar se çfarë thonë yjet për muajin tetor.

Sot do të jepen detaje për 5 shenjat e tjera, pasi ditën e djeshme u diskutua për 6 shenjat e para.

Në përgjithësi ky është një muaj i mbarë për të gjithë shenjat. Në këtë muaj vjeshte personat që kanë shenjën e peshqit do të jenë më fatlumët.

Akrepi është në formën më të mirë të mundshme dhe kohë e përshtatshme për biznesin nga data 15 është më idealja në bashkim familjar apo lidghje dashurie.

Shigjetari papritur ose në çështje llogarie ka fat të madh në këtë drejtim, një çështje e lënë përgjysmë duhet që ta zgjidhë  tani.

Bricjapi, ekonomistë të shkëlqyer, do ta kanë problem fillimin e muajit, por kanë një lajm të mirë në zhvillimet e reja. Mundësi e mirë sepse do të marrin një lajm të mirë në punë.

Ujori duhet të ketë kujdes në çështjet e punës, duhet të marrin një vendim të rëndësishëm nëse do të heqin dorë në këtë punë.

Peshqit janë shenja më me fat sepse kanë pasur një problem ligjor që e kanë zgjidhur një çështje ligjore që ka të bëjë me punën. Do të kenë një gëzim të madh nga data 10, 12, 24 e mundësi të mëdha në ditët në vazhdim.

Top Channel