Foto ilustruese

Puthja nuk është vetëm e bukur dhe e këndshme, por gjithashtu luan një rol të madh në mbajtjen e një lidhje romantike të fortë.

Ka shumë lloje puthjesh me konotacione të ndryshme. Mënyra se si e puthni partnerin tuaj në të vërtetë mund të deshifrojë lidhjen tuaj të dashurisë.

Më poshtë është një listë me 7 stile të ndryshme puthjeje, duke ju ndihmuar të kuptoni se si është marrëdhënia juaj.

Puthja e butë

Kjo është një puthje delikate në të cilën dy partnerët prekin butësisht buzët. Është një gjest që tregon se sa i afërt jeni me personin tuaj të dashur dhe sa rehat ndiheni në këtë marrëdhënie. Nëse keni një puthje e butë, sigurisht që ju pëlqen ndonjë ngacmim dhe provokim i partnerit tuaj për të dëshiruar më shumë intimitet fizik.

Puthja në qafë

Dhënia e puthjeve të buta ndaj  të dashurit tuaj do të thotë se marrëdhënia juaj është në një pozicion të mirë. Ajo tregon afeksion dhe kënaqësi të shoqërisë së njëri-tjetrit. Mund të jetë Gjithashtu është një shenjë që lidhja juaj romantike ka ende një miqësi të fortë në rrënjët e saj.

Puthja Spiderman

Një moment ikonik i filmit me spikatur në Spider-Man ishte “puthja Spiderman”, skena ku Peter ishte varur me kokë poshtë dhe Maryi dha atij një puthje pasionante. Edhe pse ky lloj është goxha jopraktik, bërja e tij është një shenjë e spontanitetit në marrëdhënien tuaj dhe kjo do të thotë që ju pëlqeni të improvizoni dhe të gjeni mënyra të reja për t’i dhënë nuanca dashurisë suaj.

Puthja e engjëllit
Nëse e gjeni veten duke  puthur butësisht qepallën e mbyllur të syrit të partnerit tuaj, mund të thoni se po jepni “puthje engjëjsh”. Ky është një akt intim që simbolizon dashurinë dhe i jep të dashurit tuaj një ndjenjë paqeje dhe sigurie. Nëse preferoni këtë lloj të ëmbël puthjeje, kjo do të thotë që ju e doni thellësisht gjysmën tuaj më të mirë dhe ju pëlqen ta bëni atë person të ndihet i dashur.

Puthja e shpejtë

Kjo është një prekje e lehtë dhe e shpejtë e buzëve. Edhe pse është e thjeshtë, e pafajshme dhe jo shumë romantike, mund ta përdorni për t’i thënë “përshëndetje” ose “mirupafshim” partnerit tuaj. Nëse jeni në fillim të një marrëdhënieje të re, puthjet e buta janë një mënyrë e shkëlqyer për të eksploruar dhe provuar kiminë tuaj. Por nëse ju e jepni çdo ditë, kjo mund të thotë që ju pëlqen t’i mbani gjërat argëtuese dhe të rastësishme në marrëdhënien tuaj.

Puthja me buzë të mbyllura

Ky është i ngjashëm me puthjen e shpejtë, por zgjat më shumë. Nëse ky është stili juaj i puthjes, kjo mund të tregojë se marrëdhënia juaj ka disa vështirësi. Puthja me buzë të mbyllura është një shenjë që ju nuk ndiheni shumë rehat me partnerin tuaj dhe për shkak të kësaj po vendosni një pengesë emocionale. Nëse nuk jeni të sigurt për ndjenjat tuaja, duhet të flisni me partnerin tuaj dhe të përpiqeni të zgjidhni gjërat.

Puthja franceze

Mjeshtri i të gjitha puthjeve, puthja franceze! Ajo shpreh sensualitetin, dëshirën dhe romancën. Nëse puthja franceze është stili juaj, atëherë me siguri jeni një i dashur i pasionuar dhe aventuresk. Ai stil puthjeje tregon se ka shumë tërheqje fizike në marrëdhëniet tuaja dhe gjithashtu një eksplorim intensiv, i cili mund të çojë në një lidhje më të thellë midis jush dhe partnerit tuaj.

Top Channel