Gara prestigjioze ndërkombëtare The Underwater Tour Awards 2020, na prezanton fotografitë fituese të konkursit.

Në konkurs kanë marrë pjesë fotografët e gjithë botës, të cilët merren me fotografinë nënujore, ndërkaq me misionin që të ngrenë vetëdijen mbi pasurinë dhe bukurinë e thellësive.

Shpërblimet ndahen në disa kategori, ndërkaq fituesi i ashtuquajtur i madh këtë vit është Chelsea Haebich nga Adelaida në Australi, e cila ka zënë vendin e parë në kategorinë e “pesë fotografive nënujore”.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel