Audicionet e “Kinostar”/ Rubrika më e re në “E diell” që zbulon talentet në fushën e aktrimit

11/09/2020 19:52

“KinoStar” është rubrika me e re ne programin “E diell”, nje rubrikë e ideuar me kujdes ne mënyre qe te zbuloje talentet ne fushën e aktrimit.

Të rinjtë te shumte u drejtuar ne zyrat e top Channel per te marre pjese ne audicione me endrren për tu bere pjese e kësaj rubrike qe mund ti beje ata me pas dhe aktore te një seriali.

Drejtuesja Nevina Shtylla dhe pjesëtaret e tjerë te juriste ndoqën me vëmendje performancat e te gjithë te rinjve te cilët mes emocioneve u përpoqën te jepnin me te mirën.

Top Channel