Diana Rigg, aktorja e famshme për rolet e saj si Emma Peel në serinë filmike, The Avengers dhe Olenna Tyrell në serialin Game of Thrones, ka vdekur në moshën 82-vjeçare.

“Ajo ka vdekur paqësisht në mëngjesin e hershëm sot. Ajo ka qenë në shtëpi me familjen e saj, e cila ka kërkuar privatësi në këtë kohë të vështirë”, ka thënë agjenti i saj.

Aktorja ka krijuar karrierë të gjatë me rolet e saj nëpër teatro, derisa njihet edhe për paraqiten e saj në filmin James Bond, në të cilin karakteri i saj martohet me një spiun britanik.

Rigg ka lindur në Anglinë veriore, derisa është bartur me famijen e saj në Indi para se të kthehej në shkollë në Angli.

Top Channel