Ish-depot e kripores në fshatin Karpën të qytetit të Kavajës janë përfshirë nga flakët.

Deri më tani nuk dihen shkaqet e rënies së zjarrit.

 

Depot kanë qenë funksionale gjatë regjimit komunist dhe pas viteve 90-të  nuk janë përdorur më.

 

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel