Ilustrim

Një zjarr masiv ka rënë në pyllin me pisha në fshatrat Vlosh të Roskovecit dhe Drenie të Mallakastrës, zona në kufi me njëra tjetrën .

Në vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrfikëse të Roskovecit dhe Patosit. Deri tani zjarri ka djegur disa hektar pyll me pisha ndërsa rrezikohet e gjithë kurora e pishave në këtë zonë të pyllëzuar.

Në vendin ku ka rënë flakët ndodhen edhe forca policie.

Top Channel