Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një lajm të mirë. Ai ka njoftuar se do të hapet një kantier i madh ndërtimi në Pogradec, por nuk ka dhënë më shumë detaje.

“Mirëmëngjes dhe me Poradecin e Lasgushit, ku do të çelim së shpejti një tjetër kantier të madh të Rilindjes Urbane, për ta transformuar më tej në harmoni me natyrën e mrekullueshme atë zonë të bekuar, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Top Channel