Tirana u përfshi nga një stuhi para pak minutave. Erë dhe reshje të dendura shiu pëfshinë të gjithë kryeqytetin për rreth 15 minuta.

Stuhia e cila ishte afashkurtër shkaktoi pak probleme në qarkullimin rrugor duke krijuar pak trafik.

Drejtuesit e automjeteve nëpërmjet ‘Ti Raporton në Top Channel’ shprehen se pamja ishte e dobët për shkak të stuhisë.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel