Ditët e nxehta të gushtit kanë bërë që shumë pushues shqiptarë por edhe të huaj të zgjedhin që të kalojnë disa ditë në bregdetin tonë.

Nga veriu në jug, vija bregdetare shqiptare njihet si një nga më të bukurat në botë, për rërën, ujin e kristaltë dhe shumë atraksione të tjera të botës ujore.

Ndërkohë më sipër ju sjellim një foto të veçantë të një nëne me fëmijën e saj teksa dielli perëndon në horizont.

 

Top Channel