Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka publikuar pamje nga qyteti i Pukës.

“Dikur, ne kete qytet kur shkoje “ishte një kthinë e zymtë mes bukurive përrallore ku askush nuk shkelte e njerëzit prej aty vetëm iknin”, shkruan Rama, “ndërsa sot është kthyer në një qytezë mikpritëse për vizitorë e turistë të huaj”.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES ?

dhe me Pukën, që kur shkoje dikur ishte një kthinë e zymtë mes bukurive përrallore ku askush nuk shkelte e njerëzit prej aty vetëm iknin, ndërsa sot është kthyer në një qytezë mikpritëse për vizitorë e turistë të huaj, shëmbëlltyrë e pamohueshme e Rilindjes Urbane, nga Veriu në Jug, ju uroj një fundjavë të bukur?

Top Channel