Liga e Futbollit: Bojkotimi i Kategorisë Superiore deri në plotësimin e kërkesave

05/08/2020 14:44

Liga Profesioniste e Futbollit vendosi të bojkotojë Kategorinë Superiore.

“Bojkotimi i Kategorisë Superiore do të jetë deri në plotësimin e kërkesave. Ndryshimet në ligjin për sportin nuk zgjidhin kërkesat e klubeve. Ndryshimet në ligj nuk përmbushin premtimet e bëra nga qeveria. Kërkojmë një ligj të ri për sponsorizimet. Aktiviteti i futbollit të përfshihet në TVSH e reduktuar”, thuhet në deklaratë.

Liga e Futbollit kërkon zerimin e gjobave dhe kamat-vonesave për detyrimet fiskale: Kërkojmë zgjatjen e përjashtimit nga tatimi mbi të ardhurat për sportistët.

Top Channel