“Deputetët pronë e qytetarëve, jo zara të kryetarëve”/ Meta: Përshëndes qëndrimin e Opozitës së Bashkuar për hapjen 100% të listave

24/07/2020 20:00

Në një deklaratë për mediat, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, përshëndeti propozimin e kryetarit të PD-së, Lulzim Basha dhe Opozitës së Bashkuar, sa i takon hapjes 100% të listave të kandidatëve për deputetë.

“Përshëndes këtë akt të përgjegjshëm dhe historik të kryetarit të PD-së dhe Opozitës së Bashkuar, për të dhënë dakordësinë e tij për hapjen 100% të listave, në mënyrë që deputetët e ardhshëm të jenë pronë e qytetarëve të Shqipërisë dhe jo zara të kryetarëve të partisë, që ngrejnë kartonin duke dhunuar kushtetutën. Nxis palët të punojnë bashkë me ekspertët”, u shpreh Meta.

Top Channel