Ndalimi i muzikës në Vlorë, protestojnë bizneset dhe artistët: Do të falimentojmë!

23/07/2020 12:10

Pronarët e lokaleve të natës në Vlorë protestojnë kundër vendimit të qeverisë që ndalon muzikën pas orës 20.00 dhe mbyll lokalet e jetës natës.

Ata kërkojnë të merret parasysh fakti që ky akt normativ do të thotë për ta falimentim për ta. Të prekur janë edhe artistët, ata thonë se qeveria duhet ti përfshijë në pagën e luftës.

Ata thonë se nëse qeveria nuk tërhiqet nga akti normativ, protesta do te përshkallëzohet. Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel