Për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina, në datat 23-24 korrik do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në disa rrugë në Tiranë.

Detajet si më poshtë:

23 korrik
Pjesërisht rrugët: “Kolë Popa”, “Taulantia”, dhe një pjesë e rrugës ” Ali Demi”

24 korrik
Pjesërisht rrugët: “Arkitekt Kasemi”, tek zona e Brrylit dhe një pjesë e e rrugës “Zhan D’Ark”

Top Channel