Rama i përgjigjet opozitës jashtëparlamentare: Pranoni realitetin, mos kushtëzoni Këshillin Politik…

22/07/2020 13:22

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur Partisë Demokratike, lidhur me tryezën e Këshillit Politik, duke thënë se duhet pranuar realiteti dhe të mos vendosin kushte.

Sipas Ramës në 30 korrik do të ketë risi kushtetuese mbi të cilat duhet të ulen të gjitha palët pa humbur asnjë ditë.

Kryeministri Rama në Twitter:

Miqtë opozitës jashtëparlamentarë duhet të mos shohin gishtin kur gishti tregon hënën! Në 30 korrik do të kemi risi kushtetuese mbi të cilat duhet të ulemi pa humbur asnjë ditë. Prandaj të pranojnë realitetin e të mos e kushtëzojnë Këshillin Politik si Kuvendin dikur, se nuk funksionon!

Top Channel