Në lagjen Kastriot në Fier është gjetur një granatë e luftës së parë botërore .

Punëtorët që po prisnin pemët dhe do prishnin bunkerin pasi po shtrohen trotuaret ,në momentin që kanë konstatuar kanë lënë punën dhe njoftuar policinë dhe po priten forcat xheniere.

Granata është gjetur pranë një bunkieri.

Top Channel