Takimi i fundit i “PërPuthen”/ Artenisi dhe Edona në takim me nota dashurie

19/07/2020 15:27

Një dashuri sistematike e treguar nga Artenisi, bindi më në fund Edonën. Ajo ka pasur disa dyshime në lidhje me pëlqimin që djemtë kishin për të.

Siç ajo e thoshte shpesh, djemtë në takime kishin sjellje të ndryshme, ndërsa në studio silleshin ndryshe. Mirëpo me ardhjen e Artenisit gjërat duken se ndryshuan. Ai që në hyrje e shprehu hapur pëlqimin ndaj Edonës dhe e rikonfirmoi atë gjatë gjithë qëndrimit në “PërPuthen”.

Këto veçori ranë në sytë e Edonës, e cila vendosi që të vazhdoj ende njohjen me Artenisin. Në takimin e fundit të rubrikës, notat e dashurisë u panë “sheshit”, por për një lidhje të konsoliduar, na duhet të presim ende pak.

Top Channel