Një partner gjatë gjithë jetës?/ Nevina jep përgjigjen e papritur: Nuk jam kundër një eksperience…

19/07/2020 18:22

“A do të jetonit me një partner gjithë jetën”, ishte tema në puntatën e sotme të rubrikës “Trotuar” në “E Diell”.

Në lidhje me temën, Nevina u shpreh se ajo një partner gjatë gjithë jetës, e percepton një martesë dhe ajo është pro martesës. Por nuk u shpreh kundër që vajzat të kenë eksperienca të tjera para këtij hapi të rëndësishëm.

“Nëse flasim për një partner gjatë gjithë jetës, unë e perceptoj në një martesë, sepse jam pro martesës. Mendoj që është e shëndetshme që njeriu ta njohë jetën në radhë të parë dhe gjatë jetës së tij, sidomos në moshë të re të ketë një eksperiencë sepse është ende tabu që një vajzë të njihet më shumë se me një djalë gjatë historisë së saj”,tha Nevina.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel