Ekzistojnë mënyra të shumta për të përmirësuar rritjen e qerpikëve tuaj. Ju mund të përdorni vajra esenciale apo duke masazhuar qepallat.

Por mënyra më e lehtë për t’i përmirësuar ato, është duke konsumuar disa ushqime. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hani disa ushqime të shëndetshme dhe të shijshme që do të përfitojnë, jo vetëm qerpikët tuaj, por i gjithë trupi.

“Bright Side” ka publikuar shtatë produktet e shijshme dhe lehtësisht të arritshme, të cilat do t’i japin trupit tuaj vitaminat e nevojshme për qerpikët e gjatë dhe të shëndetshëm.

FOTO GALERI
1/8
Veza

Top Channel