Meta ripërsërit mesazhin: Boll kanë folur në emër të POPULLIT shqiptar! Secili e cakton vetë dhe e zgjedh vetë fatin e tij.

17/07/2020 10:05

Presidenti Ilir Meta duke u ndalur tek çështja e referendumit për ndryshimet kushtetuese ka përsëritur deklaratën e djeshme.

Përmes një postimi në ‘Facebook’ Meta ka shkëputur një pjesë nga konferenca e djeshme me gazetarët, ku bëri deklarata të forta.

Statusi i Metës

Unë nuk e zgjedh fatin e askujt. Secili e cakton vetë dhe e zgjedh vetë fatin e tij.
Por që dikush të marrë guximin e të flasë në emër të POPULLIT shqiptar, ky është një guxim që vjen vetëm nga MARRËZIA, ose nga probleme të tjera, por kurrsesi që nuk vjen nga Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë.
Boll e kanë lënduar Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë! Boll e kanë lënduar POPULLIN shqiptar! Boll kanë folur në emër të POPULLIT shqiptar! Nuk ka asnjë diktator apo asnjë kandidat për diktator që nuk flet në emër të të gjithë POPULLIT.
POPULLI FLET VETË! ??

Top Channel