Kryeministri Edi Rama duke folur për lista e hapura, kolaicionet dhe marrëveshjen e 5 qershorit ndër të tjera thse:

“Kjo është qarja e fundit e Lulit jo se ai ‘sdo qajë më por e fundit në kohë, ne do ti bëjmë koalicionet si bota jashtë.

Italia i ka koalicionet siç do i bëjmë ne. Koalicionet janë program dhe listë e përbashkët. Ne po bëjmë atë që do Gjermania. Nuk do t’i ndalojmë koalicionet, por do i bëjmë si në Gjermani dhe çdo vend tjetër”, tha Rama.

“CDU/CSU është koalicion, por ka një skuadër dhe i shpërndajnë në betejë jo me 3 mijë kandidatë si kemi ne në Tiranë dhe në fund shumë nga votat që shkojnë te njëri mblidhen në prehrin e tjetrit. Kështu nuk do ketë më. “ u shpreh Rama.

Top Channel