JUST X – janë dy djem njëkohësisht këngëtarë dhe producentë.

Ata kanë disa këngë të realizuara dhe klipe, e nuk dallohen vetëm për paraqitjen skenike por edhe për natyrën krejt të veçantë të muzikës që bëjnë.

JUST X vijnë me një baladë e cila patjetër do të jetë hit!

Top Channel