Për t’u dukur të bukura e të kuruara, vajzat duket se e kanë gjetur zgjidhjen, make-up-in. Të kesh disa njolla më tepër në fytyrë, apo disa nishane më shumë, nuk përbën problem nëse përdor make-up.

Ky trend vitet e fundit ka marrë një përdorim të gjerë në shoqëri dhe shpesh i ka dhënë fund shqetësimit të vajzave për pamjen e jashtme. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/28

Top Channel