Rrezikojnë mbytjen dy turistë në ujërat e rrëmbyer të përroit të Zaranikës në perëndim të Elbasanit.

Turistët kishim tentuar të kalonin në anën tjetër por përkeqësimi i motit solli ujëra të rrëmbyer dhe për pasojë turistët u bllokuan në mes të përroit në një “ishull dheu”.

Ndërhyrja e ekipit zjarrfikës arriti të shpëtonte dy personat që rrezikonin mbytjen.

Top Channel