Ai u shpreh se ka një pëlqim të madh për Antonetën, një pëlqim që jo pak herë është përshkruar si dashuri nga ai.

E kemi fjalën nga Anduelin, për të cilin fati nuk qe i shkruar që ai dhe Antoneta të largoheshin si një çift nga “PërPuthen”.

Mirëpo, kur gjithçka ka përfunduar dhe dyshja është larguar nga emisioni, Andueli thotë se teksa i shikon gjërat më “ftohtë”, ka kuptuar se Antoneta herë herë është sjellë e ftohtë me të. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel