Robert Radoja, një jetë në piano/ “Exclusive” sjell sonte profilin artistik të mjeshtërit

28/06/2020 12:37

“Exclusive” sjell ne mbrëmje profilin artistik te mjeshtrit Robert Radoja.

Aktiviteti i tij artistik ka ndikuar ne zbulimin dhe formimin e shumë artistëve tanë te afirmuar.

Si një artist klasik ai i rezistoi gjate skenës si dhe u be pjesë e produksioneve te rëndësishme muzikore.

Top Channel