Protestë për aksionin e IKMT-së/ Bizneset e Zvërnecit kundër shembjeve

26/06/2020 12:25

Përfaqësuesit e rreth 40 bizneseve në Zvërnec, kryesisht bare dhe restorante në plazhe protestuan para bashkisë së Vlorës pas urdhrit të IKMT-së për të shembur ndërtesat ku ata ushtrojnë aktivitetet.

Ata janë lajmëruar që deri të hënën kanë afat për të çmontuar pajisjet dhe për të hequr orenditë.

Përfaqësuesit e bizneseve shprehen se nëse nuk gjejnë zgjidhje ditën e hënë do të kundërshtojnë forcat e IKMT-së për shembjen e objekteve të tyre. Ata theksojnë se shembjet në fillimsezoni janë tendencioze nga ana e shtetit për të dëmtuar biznesin.

Top Channel