Një mesazh i fortë nga Julka Gramo: Edhe sikur të vdes nesër…

26/06/2020 21:59

Në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte e ftuar këngëtarja Julka Gramo.

Gjatë fjalës së saj këngëtarja tha se, nuk ka arsye që ajo të distancohet nga shoqëria, edhe pse në jetën e saj është shfaqur një person me të cilin ajo është impenjuar nga ana emocionale.

Më tej ajo shtoi se e dashuron shumë familjen, por dhe nëna e saj e cila ka qenë një grua shumë e përkushtuar, i thotë shpesh që dil dhe shijo jetën.

“Edhe sikur të vdes nesër, e kam jetuar jetën duke i bërë të gjitha”, thotë këngëtarja.

Top Channel