Të ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishin mjeku Dritan Alushani dhe aktivistja e komunitetit LGBT, Xheni Karaj. Teksa po flisnin për fëmijët që lindin me dy organe gjenitale, mes tyre nxiti një debat.

Kjo pasi mjeku tha se Xheni nuk duhet të ishte në studio dhe të fliste në lidhje me këtë temë, sepse sipas tij nuk ka informacionin e duhur. Ndërsa Xheni nga ana e saj pretendonte se ajo bazohej në studime shkencore.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel